Back with a bump

Jag är tillbaka! I lite större format som ni kan se.
Efter nästan tre månaders välbehövligt blogguppehåll tyckte jag att det var dags att köra igång igen och eftersom mitt liv är på väg mot stora förändringar så kommer det nog bli lite annorlunda även på bloggen. Det kommer inte att bli någon mammablogg men kanske lite mer personligt än tidigare.
Ni som följer mig på Instagram har kanske fått med er min växande mage redan men annars har jag varit väldigt privat med min graviditet.
I dag fyller bebisen 30 veckor. Det betyder att jag är i 7:e månaden och att nedräkningen mot dagen D börjar på riktigt. SÅ spännande! Och nervöst. Det är beräknat till slutet av Oktober men man vet ju aldrig, ibland bestämmer de sig ju för att stanna kvar där inne lite längre och mysa.
Jag mår toppen och har gjort det sedan dag ett. Förutom lite järnbrist och den där extrema tröttheten som slår till där i början (och som var en av anledningarna till att jag bestämde mig för att pausa bloggen en stund) så har jag mått jättebra hela vägen men jag har dragit ner en hel del på jobb och tyngre aktiviteter. Vi är extremt glada över vad som komma skall och nu har jag börjat längta riktigt mycket efter att få träffa den lilla människan som ligger där inne.
Jag hoppas att ni vill fortsätta att följa mig här på bloggen framöver på det som ska bli mitt livs mest spännande resa!

I’m back! In a much bigger size as you can see.
After a long and much needed break from the blog I’ve decided it was time for a come back. Since my life is about to change big time the next coming months there will be a few changes here as well. It’s not gonna transform into a mommy/kids blog but it might become a bit more personal where I share more things from my daily life.
If you follow me on Instagram you might have noticed my growing bump already but until a month ago I’ve been very private with my pregnancy.
The bump is 30 weeks today. That means that I’m 7 months on the way and the countdown towards the big day is starting for real. My due date is in the end of october but you never know, sometimes they’re getting comfy and decide to stay in there a little bit longer.
Except for that extreme tireness the first months (one of the reason I decided to take a break from the blog) I’ve been feeling great all the way but I’ve been cutting down on work and heavy activities a lot.
We’re extremely happy about becoming parents and can’t wait to meet the little mini me who’s in there.
I hope you’ll continue to follow the blog and me on this exciting journey!

Zara dress / Le Specs sunnies / Beach bag from Ibiza

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About