Beach favourites

En favorit som alltid får hänga med mig när jag reser till sol och värme är min vita kaftan från Miguelina. Jag känner mig alltid fin i den oavsett om jag är på stranden eller om vi går och lunchar på någon fancy strandrestaurang. Den passar till och med perfekt nu över stora magen. Jag hade den även när jag var på Mykonos och var höggravid med Nelli och den kommer att få med hänga med mig många år och resor framöver.
Sandalerna köpte jag precis innan vi åkte hit. Jag har försökt få tag på dem i två års tid men aldrig hunnit innan de sålt ut. Nu äntligen var jag snabb och hann klicka hem dem samma dag de kom in! Älskar materialet som är så mycket skönare att ha på sig än det ser ut. Förutom ett par Havaianas så är det de enda skorna jag har med på resan. Så räkna med att få se en hel del av dem här på bloggen!

One favorite piece that I always bring with me when I travel to warmer countries is my white lace caftan from Miguelina. I always feel well dressed wearing it regardless if it’s on the beach or at a fancy beach restaurant.
I bought the sandals just before we came here. I’ve had my eyes on them for over two years but they always sold out before I had a chance to get a hold of them. Now Finally I was fast enough to buy them the same day they restocked. I love the material and they’re so much more comfy then they look.
Except for a pair of Havaianas it’s the only pair of shoes I brough with me on this trip so expect so see a lot of them!

Miguelina cover up / Tôteme sandals / Le Specs sunnies

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About