Blue Stripes

Ett av mina mest använda plagg den här sommaren är den här randiga klänningen som var lite av ett panikköp innan jag åkte till Los Angeles för att jobba och upptäckte att jag vuxit ur det mesta av min sommargarderob. Men nu har jag nog snart vuxit ur även den för nu växer magen så att man nästan ser skillnad från dag till dag. Jag måste ju förresten visa er lite bilder från min LA resa. Ska försöka få upp dem nästa vecka.
Nu – jordgubbar med grädde. Min stora kvällscraving!

This dress is is one of my most used this summer. It was a last minute buy which I bought just before I went to Los Angeles for work after realizing that my summer wardrobe didn’t fit me anymore. The belly is growing super fast at the moment, you can almost see the change from day to day, so this was probably the last time I wore it in a while.
I must show you some pics from my trip to LA. I will try to post some of them next week.
Now – strawberries and cream! My big night time craving!

H&M Dress / Le Specs Sunnies / Beach bag from Ibiza

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About