Dubai Desert Safari

Efter tidigare besök i Förenade Arabemiraten var det inte så mycket jag kände att jag inte hade sett, jag har checkat tidigare checkat av de främsta och största sevärdheterna i landet.

En sak jag inte hade hunnit med var ett besök i öknen och denna gång gjorde vi slag i sak och bokade en guide som skulle ta med oss ut i Dubais öken.

Jag skulle inte rekommendera den mest åksjuke personen att sätta sig i en av dessa bilar, det var knappt att fick behålla frukosten. Det fanns liksom inget direkt mellanläge, upp och ned för de största och brantaste sanddynorna. Trots det var det en förvånansvärt mjuk färd men med en hel del adrenalin.

Definitivt något jag vill rekommendera för den som söker en lite annorlunda upplevelse.

I would not recommend this to a motion sick person. There was no direct intermediate pace, up the largest sand dunes and down the steepest slopes. A surprisingly smooth ride but also a lot of adrenaline.

Dubai Desert Safari Ras Al KhamaiDubai Desert Safari Ras Al Khamai Dubai Desert Safari Ras Al KhamaiDubai Desert Safari Ras Al Khamai

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About