Fake fur bomber

Jag kunde inte motstå den här härliga jackan när jag såg den i butiken. Jag har alltid gillat bombarjackor och det här känns som en lite rolig vintervariant med fuskpäls på ärmarna. Jag tror att det var det rosa som avgjorde.
Nu ska jag ge mig ut för att köpa adventsstjärnor. Jag vet, typ tre veckor för sent men det har varit lite annat som kommit i mellan och när jag skulle hänga upp vår gamla så var sladden alldeles för kort. Jag lyckas förhoppningsvis få upp dem innan jul i alla fall!

I couldn’t resist this cosy jacket when I saw it in the store. I’ve always loved bomber jackets and this feels like a fun winter version with the fake fur on the sleeves. 
Now I’m off to buy some christmas decorations that I should’ve bought over three weeks ago. But hey, at least it’s before christmas!

Zara bombar jacket / House of Dagmar cashmere knit / Acne Studios beanie

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About