Fatty Tuesday

Today is ”Fat Tuesday” here in Sweden. YAY! I really looove Semlor which is the traditional pastry that us swedes feast on this day (and all of February). I could eat one every day if I could but since I don’t have the energy or strength to go on any long walks anymore I’ve been keeping it down to one Semla a week which is my lowest intake ever!
The bump is growing bigger and bigger each day even without pastries. I entered week 32 this Friday and it’s a full on party in there 24/7! I have a feeling it’s a future breakdancer we’re expecting!

I dag är det Fettisdag! Jihooo! Jag fullkomligt ääääälskar Semlor och skulle lätt kunna äta en varje dag under hela Februari men nu har jag faktiskt varit riktigt duktig och bara ätit en i veckan. Lägsta siffran någonsin men eftersom jag inte kan eller orkar gå några långa promenader längre så funkar det inte riktigt att klämma i sig gräddiga bakverk varje dag även om jag skulle önska! I dag firar vi så klart med semlor från Själsö – stans bästa bageri och det kan hända att jag kanske klämmer till på två i dag. Risken är överhängande stor. 
Magen växer så det knakar även utan bakelser. I Fredags gick jag in i v32 och det är full fart där inne både dag och natt. De säger ju att man kan känna av vad barnet har för personlighet redan i magen och om det stämmer så är det ganska stor sannolikhet att det är en blivande liten breakdansare som kommer till oss i vår!

Zara fake fur bomber jacket / Acne Studios knit and hat

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About