I’m still here

So where do you start when you’ve been absent for over three months? The last time I posted something here I was super, duper pregnant and waiting for the baby to arrive. It feels like a lifetime ago. So much has happened since then. If you follow me on Instagram you know that I’ve been hospitalized due to child birth injuries. I will tell you all about that some day soon – I promise, but right now I don’t have the energy. I just wanna enjoy the last weeks of summer and my new baby.
I’ve never longed so much after low season and for the tourist to go back home as I’ve done this year. That’s the time when we get back ”our island”, when we get to have some family time again and visit all our favorite places around the island.
The pictures are from yesterday when we went to Djupvik Resort for lunch with friends. It’s still high summer here and it was so nice to sit there and enjoy the afternoon sun.
It almost feels like the summer just started.

Oj, var börjar man när man inte har gjort ett ljud ifrån sig på bloggen på över tre månader? Sist jag skrev var jag höggravid och supertrött på att bara gå och vänta på att bebis skulle komma. Det känns som en hel evighet sedan och det har hänt så otroligt mycket sedan dess. Om ni följer mig på Instagram vet ni att jag har varit väldigt dålig och legat på sjukhus på grund av förlossningskomplikationer. Jag lovar att jag ska jag sätta min ner och skriva och berätta allt för er snart men just nu orkar jag helt ärligt inte. Jag försöker njuta av de sista sommarveckorna och min underbara bebis som jag missade så mycket tid med i början.
Jag har aldrig längtat så mycket efter lågsäsong och att turisterna ska åka hem så mycket som jag har gjort i år. Då vi äntligen får tillbaka ”vår ö”, kan vara en familj igen och har tid att åka runt till alla våra favoritställen i sensommarvärmen. 
Bilderna är från i går då vi var på Djupvik Resort och åt lunch med vänner. Ännu är det varmt och soligt här och det var så härligt att sitta där i eftermiddagssolen och bara vara.
Det känns nästan som att vår sommar börjar nu.

Indiska caftan / Tôteme sandals

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About