INTRO

Hello to the World!

Hi everyone and Thank you to Lisa & Jonathan for having me here! Im very excited about being a part of your team.

My name is Jenny, I live and work in Berlin since 2013. Now with my little son Karl Anton, 2,5 years old.

I moved to Berlin after a few intense years living in New York. The idea was, of course to return to the big city after a year of new experience in Berlin, but I’m still here. And I LOVE this city more than ever.

I work as a Creative Consultant for different brands and companies. Recently mainly focusing on Photo and Film production for Fashion and Advertising. I will be sharing more about myself, my life and work on this site. Stay Tuned!

Hej Hej Världen!

Otroligt trevligt att få vara med här och blogga och dela med mig av mig själv och mycket annat från Berlin!

Jag heter Jenny och bor här sedan 2013. Nu tillsammans med min lilla son Karl Anton, 2,5 år gammal.

Jag flyttade till Berlin efter ett par intensiva år i New York. Tanken var givetvis att efter ett år av ny erfarenhet flytta tillbaka till det stora äpplet, men än idag är jag kvar, och älskar den här staden mer än någonsin.

Jag jobbar som frilansande kreativ konsult, vad det innebär vet jag inte alltid själv. Den senaste tiden mycket med foto och filmproduktion. Förmodligen kommer jag att dela med mig av mitt jobb med, så ni kommer att förstå mer framöver.

Jag bor i stadsdelen Mitte, centrala Berlin. När jag inte arbetar så gillar jag att resa, äta, titta på konst, motionera och umgås med familj och vänner. Det vanliga. Jag önskar att jag hade mer tid över för att laga mat och läsa böcker! Och att rida! Något jag saknar oerhört!

Vad kommer ni att få läsa här framöver? Jag tror att jag kommer att dela med mig mycket av vad som händer i Berlin, konstutställningar, olika events, kanske får ni följa med under min personliga utmaning att nästa år springa halvmarathon ( 2 år sedan lyckades jag med 10km yay!) och ja vi får se helt enkelt.

Ja och resor, mycket resor kommer ni att få läsa om. Och barnaktiviteter.

Låter det intressant? Det hoppas jag.

Tack Lisa och Jonathan för att jag får vara med just er!!

Jenny

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About