Kate Moss for Vogue UK 2003

I found this old issue of Vogue from 2003 among all my magazines the other day. I’ve kept it since it’s one of my all time favourite covers. Kate Moss as David Bowie – two icons in one!
I was planning to frame it years ago but since that never happened I’m gonna take it to the the framer tomorrow.
Do you also collect old favorite magazines?

Mitt i allt mitt boande och organiserande här hemma hittade jag det här gamla numret av Vogue från 2003 som jag sparat eftersom det är ett av mina absoluta favoritomslag genom åren. Kate Moss som David Bowie – två ikoner i ett! Meningen var att jag skulle ramat in det för flera år sedan så nu tänkte jag verkligen ta tag i det. I morgon blir det ett besök hos ramverkstan. 
Samlar ni också på gamla favoritmagasin? 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About