Leopard is a neutral

img_1943img_1953img_1944Citatet ” As far as I’m concerned leopard is a neutral” myntades en gång av den amerikanska stilikonen och designern Jenna Lyons då hon var creative director på J.crew och jag kan inte annat än att hålla med henne. En leopardmönstrad kappa känns nästan lika viktigt att ha i garderoben som en svart. Den passar till nästan allt och kan muntra upp en annars vardaglig och enkel outfit. Jag blir i alla fall lite gladare varje gång jag har på mig min kappa och de senaste dagarna har jag fått så många positiva kommentarer då jag haft den på mig. En riktig humörhöjare!

The quote ”As far as I’m concerned leopard is a neutral” was said by the style icon and designer Jenna Lyons when she was a creative director at J.Crew and I can only agree. I think a leopard coat is almost as important in a wardrobe as a black coat, it goes with almost anything and will cheer up an otherwise basic outfit. I’m always feeling little bit happier every time I put on min spotted coat and these last days when I’ve been wearing it I’ve been receiving so many positive comments. It’s a real mood raiser! 

Zara fake fur / Lindex knit / Acne Studios beanie

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About