They see me rollin’

En av fördelarna med att rulla vagn är att man alltid tar sig ut på promenad, oavsett väder (nästan i alla fall). Dagar som i dag då allt bara känns som en jämngrå massa ute hade jag legat kvar på soffan om jag inte haft barn men nu tar jag mig i alla fall ut en liten stund eftersom att det inte bara är jag som behöver frisk luft. Först take away kaffe – sen favoritrutten på några av Visbys vackraste smågator. I dag åkte leo-kappan på för att muntra upp lite extra.
Nu ska jag göra mig redo för att gå på födelsedagsfest. Hoppas att ni har en härlig Lördag!

One of the perks with pushing a stroller is that you always go out for a walk no matter what weather it is (ok, almost). On grey days like today I would have stayed at home on the sofa all day before I had a baby but now I push myself to go for a walk since I know it isn’t just me that need some fresh air. First some take away coffee – and then our favorite stroll along some of Visby’s most beautiful streets. Today I wore the leo coat to cheer up a little extra! 
Now it’s time for me to get ready for a birthday party. Have a great Saturday!

Stroller: Stokke Trailz

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About