Two days over due date


No baby yet… I had to go to the hospital yesterday due to blurry sight and feeling dizzy. I was SO scared something was wrong. It’s my second time checking for Toaxemia of pregnancy but it was nothing wrong this time either and the baby and me looks healthy and I feel so much better now. Phew! I’ve had enough drama during this pregnancy. Next time I’m on the way to the hospital I hope it’s because the baby is on it’s way.
Now the waiting continues. Maybe the baby wants to be a summer baby and waiting for May to begin. Only time will tell.

Ingen bebis än… I går fick jag ännu en gång åka in akut till förlossningen eftersom jag från ingenstans blev ryslig och fick suddig syn. Jag blev SÅ rädd att något var fel eftersom jag även fått högt blodtryck och blivit väldigt vätskefylld de två sista veckorna. Det är andra gången jag är inne och blir kollad för Havandeskapsförgiftning. Som tur var det inget den här gången heller utan både jag och bebis mår bra och nu känner jag mig helt ok igen. Nu får det vara nog med drama och sjukhus. Nästa gång vi åker till förlossningen hoppas jag att det är för att bebis är på väg. Nu är det bara att fortsätta vänta. Kanske är han sugen på att bli en sommarbebis och väntar på att Maj ska komma.Ingen bebis än… 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About