Weligama Snap Shots


When we travel I love walking around in the streets with my camera. These pics are from a short walk in Weligama when we went there for lunch one day. I love the colorful facades, the house that is about to fall apart (they asked me if i wanted to buy it) but still looks so beautiful and all the fruit you see everywhere. I canvass that daily mango on the beach!

När vi reser så älskar jag att promenera runt på gatorna och fotografera. De här bilderna tog jag under en promenad i Weligama när vi besökte en restaurang där. Jag älskar de färgglada fasaderna, det gamla huset som håller på att falla samman (de frågade om jag varvintresserad av att köpa det) men ändå är så vackert och all härlig frukt man ser överallt! Åh, vad jag kan sakna den där dagliga mangon på stranden! 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 A Magazine About